Leidingwerk en slangen

Hydrauliek leidingwerk en slangen

Leidingwerk en slangen zijn een belangrijk onderdeel van een nieuwe of bestaande installatie. We leveren verschillende typen hydrauliek leidingwerk:

  • Stalen leidingwerk

  • Roestvast stalen leidingwerk

  • Flexibel hydrauliekslangen (eventueel met bescherming)

Wij kunnen zowel in onze werkplaats als op locatie leidingwerk tot 2” buigen.

Aangezien vervuild leidingwerk voor veel storingen kan zorgen, ontbramen wij alle leidingen en formeren we deze onderling zodat de binnenzijden schoon blijven. Het afblinden van leidingen gebeurt met staal, hierdoor kan tijdens het assembleren geen vuil in het leidingwerk komen. Na montage van het hydrauliek leidingwerk, spoelen wij deze naar NAS/ISO standaarden schoon.

Componenten

Voor al uw hydraulische componenten en hydraulische gereedschappen kunt u bij ons terecht.

Koppelingen

Bij koppelingen maken wij gebruik van laskegels, flenzen met o-ringen, snijring en EO2 zodat het leidingwerk onder alle omstandigheden optimaal blijft en lekkage onmogelijk is. Voor de verschillende toepassingen gebruiken we lichte, zware of hele zware beugels zodat al het leidingwerk op zijn plaats blijft. Het is tevens mogelijk om rubberen beugels te gebruiken zodat geluidsproductie tot een minimum wordt beperkt. We adviseren u graag. Indien u andere koppelingen wenst is dit uiteraard mogelijk.

Spoelen van Hydrauliek leidingwerk of installaties

Alvorens het in bedrijf nemen van een nieuwe installatie spoelen wij deze met ons spoelsysteem naar NAS/ISO standaarden. Door gebruik van de nieuwste generatie deeltjesteller kunnen wij zien of een hydrauliek installatie naar behoren functioneert of vervuild is. Wij hebben verschillende systemen voor het spoelen van hydrauliek systemen

Slangen en Koppleingen
Spoelen Slangen